Portal sakura.si uporablja piškotke (eng. cookies), da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta.
Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Več informacij o piškotkih..
Se strinjam
Ne strinjam

Individualna terapija karmične diagnostike

Kako poteka terapija karmične diagnostike?
Cilj individualne terapije je odkriti vzrok za težavo (bolezen, slab partnerski odnos, pomanjkanje energije…), zaradi katere je stranka prišla na terapijo. Prične se s kratkim razgovorom in z vstopom v polje stranke, kjer se nahajajo vsi »zapisi«. Po diagnostiki, oziroma odkritju vzroka, se skozi meditativni proces transformacije rešuje »ulovljenost« v določen čas, travmo, težavo, ali energijo neke druge osebe… Stranka se z novo, osvobojeno energijo poda v vsakodnevno življenje, kjer v praksi preveri kako je dejansko uporabno to njeno novo stanje. Z rešitvijo vzroka, ki je privedel do težave, se osvobaja energija v telesu, posledično se menja fiziologija, oziroma aktivira se proces samozdravljenja.

Vključenost stranke v terapijo
Zelo pomembno je aktivno vključevanje stranke v zdravljenje. S prepoznavanjem in ozaveščanjem dogodka, ki je privedel do določene težave, katero je terapevt diagnosticiral, se bo pri stranki samodejno aktiviral proces na globokih ravneh (energetskih, informacijskih in duhovnih). Stranka že med procesom samim na fizični ravni občuti, da se je blokada odstranila (odstranitev blokade lahko stranka začuti kot pojav vročine, olajšanja, mravljinčenje, tresenje, čustvenih reakcij in podobno).
Vendar to še nima pravega pomena, oz. je pomen odpravljene blokade zelo majhen, če stranka to spremembo, ki jo je doživela ali ozavestila na terapiji, ne vključi v svoje vsakodnevno življenje. Govorimo o zelo konkretnih spremembah strankinega odnosa do sveta (in ne o spremembah okolja do stranke!)
Med terapijo se sprememba dejansko zgodi samo kadar se je stranka resnično odločila prevzeti odgovornost in narediti korak naprej v svojem življenju. Pasivna želja in pričakovanja, da bo terapevt s svojo čarobno palico rešil težavo, ne bodo privedla do sprememb pri stranki. Terapevt postavi diagnozo, vodi proces, predlaga načine, ki prinašajo spremembe, ter motivira, vendar se ne vmešava v sam proces in težave ne more rešiti namesto stranke. Proces se namreč dogaja na zelo globok

ih ravneh (ne mental

no), a sproži jih stranka s svojimi aktivnimi odločitvami, s sodelovanjem, prepuščanjem, s spremembami in aktivnim vključevanjem v proces. Med procesom stranka pride do spoznanja o moči in o zmožnostih, ki se nahajajo v njej sami, o svojih potencialih in omejitvah.


Kakšna je vloga terapevta?
Terapevt diagnosticira težavo in skozi proces nudi pomoč, vendar stranka sama v sebi naredi spremembo, in tu je moč, kakor tudi rezultat. Terapevtova naloga je, da stranko usmerja, kako naj vstopi v sam proces, ji nudi podporo, ko se pojavijo težave, ter ji pomaga pri premagovanju blokade, ki se pojavi v procesu (navadno v trenutku, ko v procesu pridemo do blokade, želimo odnehati s procesom, ali pa se slepimo, da smo s procesom končali).

Koliko terapij je potrebno?
Terapevt na terapiji pomaga pri energijski spremembi starih vzorcev, vzrokov za bolezni. S tem se aktivira proces sprememb v našem življenju. Število terapij je odvisno od naše pripravljenosti, o resnosti težave in od časa, ki je potekel od nastanka težave. Nekaj, s čimer se spopadamo npr. že 20 let, ne moremo spremeniti v enem dnevu. Na terapiji rešujemo težave, ki so zrele, oz. tiste, ki so »v danem trenutku« na vrsti za razrešitev. Včasih je dovolj ena sama terapija. Z napotki in nasveti, kako se sproti osvoboditi novo nastalih težav, se oseba po terapiji odpravi v vsakodnevno življenje. Včasih je potrebno več terapij, kar je odvisno od primera samega, kakor tudi od pripravljenosti osebe, da spremeni svoje videnja sveta, ter si s tem olajša življenje.

Komu je namenjena terapija?

Terapija je namenjena vsem, ki se lahko vanjo aktivno vključijo, zavestno spremenijo odnos do nekoga ali nečesa, saj je sodelovanje v procesu ključno za ozdravitev. Stranka se sooča z odgovornostjo za svoje težave, kakor tudi za svoje zdravje. Vendar obstajajo izjeme (otroci, osebe, ki niso pri zavesti…)


Kdaj je rezultat zdravljenja zadovoljiv?

Veliko oseb prihaja na terapijo s prepričanjem »da so že vse rešili, a težave še vedno obstajajo«. Obstaja velika razlike med tem, ko nekaj rešujemo v umu, ali kadar se poglobimo v sam dogodek in ga rešujemo na globoki ravni, kjer tudi opravimo spremembo. Razlika je ogromna, in rezultatov se ne da primerjati. Šele z ozaveščanjem in razreševanjem vzroka na vseh ravneh bivanja, se začno dogajati konkretne spremembe. Ob soočanju z vzroki naših težav se aktivira naš duhovni razvoj. Vsaka težava je priložnost za našo osebno rast in če se tega zavedamo, preusmerjamo svoje življenje. Na tak način se izvaja samozdravljenje. Učinek terapije lahko pričakujemo samo v primeru, da imamo jasen namen popraviti svoje »grehe«, smo pri tem iskreni ter zavestno priznamo svoje napake, ne iščemo krivcev, ne obsojamo, ne ocenjujemo in ne zamerimo.

Cena:
Začetna terapija Karmične diagnostike: 90 eur

Terapija karmične diagnostike: 80 eur
Intenzivna terapija karmične diagnostike: 70 eur

Individualne tretmaje vodi Jelena Jonke Strojnik, terapeut karmične diagnostike.
Informacije in dogovor termina: info@sakura.si

Tel: 00385 98 717 452