Portal sakura.si uporablja piškotke (eng. cookies), da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta.
Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Več informacij o piškotkih..
Se strinjam
Ne strinjam

Terapije ob ponedjeljkih


Od 15.01.2024.


Ob ponedeljkih začenjamo z nizom delavnic, katere bi lahko opisali kot 'skupinska terapija karmične diagnostike'. Delovali bomo na ozaveščanju in odstranjevanju težav, katere zmanjšujejo kvaliteto našega življenja. Skozi temeljito in obenem zelo praktično delo na sebi, se bomo soočali z različnimi nivoji našega bitja in tako ozaveščali načine našega delovanja ter obrambne mehanizme. Tako se bomo lahko odprli vzrokom, ki ležijo skriti v naši notranjosti in jih skozi procese transformacije reševali. Delovali bomo na fizičnih, emocionalnih mentalnih in duhovnih ravneh.

Meditacije ob ponedeljkih so se tako po osmih letih intenzivnega druženja in rasti razvile v Terapije ob ponedeljkih. Te bodo zadržale večino elementov Meditacije ob ponedeljkih, dopolnjevala pa jo bo individualna terapija v skupini po principu Karmične diagnostike. Trajala bo dve uri.

Za uspešno terapijo je koristno, da se spustimo 'iz glave v telo'. To bomo dosegali skozi energetske vaje, vaje ozaveščanja telesa, ozaveščeno dihanje in meditacijo. Slednje nam bo omogočilo, da gremo globje vase, se s seboj povežemo ter tako počasi odstranjujemo notranje prepreke, katere smo zgradili dolgo, dolgo nazaj. V takšnem stanju smo bolj odprti za nadaljnjo diagnostiko – priznanje problema, soočanje z vzroki zanj ter odločitev za spremembo in za samo reševanje tistega, kar smo se odločili premostiti. Učili se bomo kako se odpreti, soočiti ter razrešiti situacijo, prav tako pa tudi zadržati novo stanje v vsakodnevnem življenju.

S pomočjo individualnih terapij v skupini bomo razreševali dnevne, tedenske ali pa kronične težave posameznikov. V skupini bomo vsakič individualno obdelali enega ali več primerov. Delo v skupini je dinamično in koristno tako za tistega, ki je na 'individualnoj terapiji', kot tudi za celotno skupino, saj se večina najde v problematiki osebe, ki je na terapiji. Včasih se namreč lažje odpremo in prepoznamo v problematiki druge osebe.

Niz takšnih terapevtskih srečanj bo tako sčasoma postalo kontinuirano in poglobljeno delo na sebi, kar bo omogočilo zagon procesa samozdravljenja ter kvalitetnejšega življenja vsakega posameznika.

Program je odlično nadaljevanje za vse, ki ste se udeleževali programa Meditacije ob ponedeljkih in pa tudi za vse začetnike. Vsekakor je dobra praksa za učence Šole KD, ki lahko srečanja koristijo kot vajo – ali za delo na sebi ali za terapevtsko delo.

Program srečanj: Fizične in energetske vaje, ozaveščanje telesa, sproščanje, dihanje, meditacija, individualna terapija v skupini.

Nekatere od tem, ki se najpogostejše prepletajo skozi terapije: partnerski odnosi, strahovi, problemi v službi, neprizemljenost, travme, vloga žrtve, odnosi z starši, zdravstvene težave.


Zaradi omejitve števila udeležencev, vas lepo prosimo za pravočasno prijavo na vsako srečanje.


Ponedjeljkom:
18:30 – 20:30
Cijena pojedinog susreta: 15 eur.
Terapije vodi Jelena Jonke Strojnik, terapeut karmičke dijagnostike. Susreti su na hrvatskom jeziku v Sakura centru.

info@sakura.si