Portal sakura.si uporablja piškotke (eng. cookies), da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta.
Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Več informacij o piškotkih..
Se strinjam
Ne strinjam

Moč ženstvenosti


Kako najti moč v svoji ženstvenosti ter postati nežna, graciozna, prisotna in odprta ženska

(pet popoldanskih srečanj po 3 ure ali dvodnevna delavnica)


Iako u grupi, pristup I uvidi u biopolja pojedinaca, te rješavanje problema, biti će individualni


Kako ozavestiti svojo ženstvenost in delovati skozi njo? Kako v svoji ženstvenosti najti moč in podporo? Kako se sprostiti in uživati skozi žensko energijo, a hkrati obdržati zaupanje in samozavest?

Program Moč ženstvenosti se je razvil iz Delavnice za ženske ter kot rezultat terapij in problemov mnogih žensk, predvsem slabega razumevanja ženske energije, kar ima za posledico psihične, emocionalne in zdravstvene težave. Program je primeren za vsako žensko, ki želi v sebi odkriti ženstvenost, ter na zdrav način začeti živeti v telesu ženske, ki ga spoštuje.

Številne ženske so prepričane, da je ženska energija manjvredna in slabša od moške in da z delovanjem skozi žensko energijo ne moremo preživeti v današnjem krutem svetu. Skozi srečanja bomo počasi odpravljale takšna prepričanja in tabuje, podedovane vzorce obnašanja ter posledice travm in ran iz preteklosti.

Delo bo temeljilo na karmični diagnostiki, kar pomeni, da bomo za vsak problem poiskale vzrok in ga (raz)reševale v njegovem bistvu s ciljem, da se trenutno stanje privede v ravnotežje ter da zaživimo kvalitetno in zdravo življenje ženske.

Delale bomo temeljito na vseh odnosih, s poudarkom na partnerskih odnosih oziroma na odnosu z moškimi v naših življenjih, brez obzira na njihovo vlogo. Skozi naša srečanja se bomo prvenstveno ukvarjale s sabo, odkrivale naše potrebe in želje ter se učile vse to primerno izraziti; spoznavale bomo sebe in ozaveščale odnos do same sebe, do drugih in posledično odnos drugih do nas. Naučile se bomo, kako sprejeti, kako biti ponižna, kako prejemati in biti ranljiva. Vadile bomo odpiranje srca in ljubezen.

Delale bomo konkretno s telesom in se naučile telo poslušati, živeti ter delovati iz njega in ne samo iz glave. Velik del dela znotraj skupine bo usmerjen individualno, kar nam omogoča, da na konkretnih življenjskih primerih razrešujemo različne situacije, istočasno pa se učimo na primeru drugih. Skozi prakso bomo počasi prišle do novih stanj in sprememb, ki jih bomo utelesile.


Nekatere od tem, s katerimi se bomo srečale na delavnicah:
Glavne značilnosti ženstvene ženske.
Kaj z emocijami?
Kaj so moje potrebe in želje?
Kako prositi (in dobiti)?
Kako preje(ma)ti?
Kako prepoznati in zaceliti rane iz otroštva?
Vloga staršev.
Moj odnos do moške energije v moškem.
Pomen moškega v mojem življenju.
Koliko in kako spoštujem moške.
Ali moškim dajem prostor, da so lahko moški in da počnejo to, kar jih izpolnjuje?
Ali se počutim ljubljeno?
Kako biti spoštovana s strani moškega?
Ali me moški sliši?


Z vsakim razdelanim in razčiščenim slojem imamo možnost iti in razumeti dalje in globlje. Program bo potekal v več sklopih. Med posameznimi sklopi udeleženke izvajajo praktične domače naloge.

Število mest je omejeno. Obvezne so predhodne prijave.

Glede na to, da je tematika zelo obsežna, jo bomo razdelale skozi daljše obdobje. Udeleženke same izbirajo, kdaj in koliko srečanj se bodo udeležile.


Delavnico vodi Jelena Jonke Strojnik, terapevtka karmične diagnostike. Delavnica poteka v hrvaškem jeziku.

Prijave na info@sakura.si.