Portal sakura.si uporablja piškotke (eng. cookies), da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta.
Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Več informacij o piškotkih..
Se strinjam
Ne strinjam

Karmična diagnostika

Tudi najtežje bolezni lahko premagamo, če razumemo vzrok za bolezen in ga ozavestimo. Da bi spremenili sebe in posledično tudi svet, ki nas obdaja, ga moramo najprej razumeti. Razumevanje sveta odpira vrata za njegovo spremembo.

S karmično diagnostiko ugotavljamo vzroke za težave, ki izhajajo od naših prednikov, naših prejšnjih življenj, vsega kar se je zgodilo v času našega bivanju v maternici, ter vsega kar smo doživeli v času življenja. S tem zelo globoko posegamo v našo notranjost in spodbudimo močno delovanje. Zavedati se moramo, da je vsaka jeza, zamera, užaljenost in neizpolnjeno pričakovanje, kakor tudi vse ostalo, kar nas je v življenju prizadelo, še vedno shranjeno nekje v nas samih. Prav zaradi tega je potrebno vse to ozavestiti in očistiti, v nasprotnem bo ob prvi priložnosti zopet priplavalo na površje.

S pomočjo metode karmične diagnostike se spoznavamo z osnovami življenja in univerzalnimi zakoni, ki odrejajo osnove. Naše potovanje je lahko koristno in poučno, vendar zna biti tudi zelo boleče. Boleče je predvsem v situacijah, ko ostanemo vztrajni pri krutih stališčih, in ne dovolimo višjemu duhu – božanskem v nas, da prevzeme kontrolo in nas vodi.


Mi smo tisti, ki odločamo, ali bomo vztrajali pri naših krutih življenjskih stališčih, oziroma ali bomo odprli nove perspektive življenja ter pogledali, kaj vse se tam nahaja. Nič ni trajno ali določeno. Mi smo tisti, ki odločamo ali bomo prevzeli odgovornost za svoj razvoj in se pomaknili preko naših dosedanjih meja. Naš potencial je neomejen, a odločitev o tem da ga izkoristimo, je samo naša!